top of page

Keynotes

Heeft u binnenkort een themaweek, een bijeenkomst of een event? Dan ben ik beschikbaar als spreker vanuit ervaringsdeskundigheid om u te inspireren en natuurlijk ook voor praktische tips die u gelijk kunt toepassen. 

Mijn levensverhaal, mijn vallen en opstaan, mijn verbazing over hoe zaken zijn geregeld in Nederland staan centraal. Verder is het aan u: een lezing, keynote of presentatie op maat!

Leer meer over de ongekende kracht van een beperking!

"Marianne heeft een messcherpe intelligentie en met haar energie, welsprekendheid en drive krijgt ze iedere zaal mee."

Joris Luyendijk

Waarom ik?

Het doet heel veel met je wanneer als je schijnbaar gezonde meid met geweldige cijfers een opleiding doorloopt en het carrièrepad kiest wat in de lijn van een ieders verwachting ligt om vervolgens geconfronteerd te worden met een lijf dat hieraan mooi niet meewerkt.  

Je accepteert dit verlies, je noemt jezelf chronisch ziek en kiest voor een eveneens mooi carrièrepad, totdat je voor de tweede keer wordt belazerd door je eigen lijf. Je blijft nu achter als zichtbaar beperkt. 

Maar ben je wel echt belazerd door je lijf? Of heb je niet zo goed geluisterd naar signalen die er echt wel waren? Hoe pak je je leven weer op? En hoe verder met je carrièreplannen? 

In een lezing kan ik je uitgebreid mijn levensverhaal vertellen, maar vooral hoe je hiermee om kunt gaan: van kniezen achter de cactussen (bij gebrek aan goede zorg voor geraniums) tot het heft weer in eigen hand nemen. En hoe voorkom je dat je (nog een keer) onderuit gaat? Simpelweg omdat je te hard je best doet? Veel mensen krijgen een burn-out omdat ze de lat voor zichzelf te hoog (laten) leggen. 

Ook kan ik vertellen hoe het is om door een rolstoel steeds geconfronteerd te worden met de oordelen van de maatschappij. Hoe ontoegankelijk ons land is. Soms mag ik ook een beetje meedoen, maar écht welkom voel ik me maar zelden. Terwijl het meestal heel simpel is op te lossen. 

Ik hou van de sprankelende ogen in het publiek tijdens het geven van een presentatie. Met mijn energie en heldere manier van spreken weet ik mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Ik vind het heerlijk om met mijn toehoorders in gesprek te gaan. Ik neem scherp waar en durf blinde vlekken op een prettige manier aan de orde te stellen met humor en zelfspot.
Ik kan mezelf verplaatsen in meerdere zijden van een spectrum door mijn ervaringen als leidinggevende, arts én patiënt. Bij uitstek ben ik daardoor diegene die het onbespreekbare bespreekbaar durft te maken. Wel blijf ik graag concreet. Met handige tips en trics vertel ik hoe je je doelen bereikt zonder dat je hierbij onderuit gaat. 

Neem contact op voor meer informatie! 

Foto van mezelf op een podium. Ik zit in mijn rolstoel en mijn haar zit fantastisch. Een warme glimlach en ik straal naar de lens.
berg-

Zij gingen u voor!

logo rode kruis.png
npo-2.png
logo rotterdam festivals.png
Eten+Welzijn-logo-2019.webp
logo PMB Amsterdam.png
  • LinkedIn

Contact

Marianne Nijnuis

De Rollende Redenaar

Baarn

info@derollenderedenaar.nl

favicon55.png

Het is gelukt! Ik zal zo snel mogelijk reageren!

bottom of page