top of page
achter rolstoel oldemeijer plas.jpg

Ware toegankelijkheid

Hoe zorg je er nou voor dat echt iedereen welkom is? Dat jouw evenement of jouw bedrijf voor iedereen toegankelijk is? Dat niemand er ter plekke achter komt dat dit toch niet zo'n succes was. Tijdens een lezing maak ik u bewust van de hobbels die er in het dagelijks leven te vinden zijn en waardoor je potentiële klanten mist. 

Speciaal voor u geef ik een lezing volledig afgestemd op uw behoefte en op de locatie van uw keuze. 

Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie. 

ik bij de rode loper.jpg

Was iedereen maar echt welkom

Hoe is het als je plotseling ziek wordt en je geconfronteerd wordt met de samenleving zoals deze is ingericht. Je kan plotseling niet meer elk restaurant binnen omdat ze daar geen raad weten met allergenen, je kan de drogist niet meer binnen omdat je anders klem komt te zitten tussen de dozen voorraad-babyspullen en het schap met crèmes of je komt een gebouw niet binnen omdat er zo'n leuk trappetje voor de deur ligt. Onze samenleving zit vol met letterlijke en figuurlijke hobbels waardoor niet iedereen kan meedoen en u mogelijk klanten mist. 

Aan de hand van mijn levensverhaal en mijn dagelijks leven neem ik u mee langs vele voorbeelden om de ogen te openen.  

Ik hou van de sprankelende ogen in het publiek tijdens het geven van een presentatie. Met mijn energie en heldere manier van spreken weet ik mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Ik vind het heerlijk om met mijn toehoorders in gesprek te gaan. Ik neem scherp waar en durf blinde vlekken op een prettige manier aan de orde te stellen met humor en zelfspot.
Ik kan mezelf verplaatsen in meerdere zijden van een spectrum door mijn ervaringen als leidinggevende, arts én patiënt. Bij uitstek ben ik daardoor diegene die het onbespreekbare bespreekbaar durft te maken. Wel blijf ik graag concreet. Met handige tips en trics vertel ik hoe je je doelen bereikt zodat echt iedereen zich welkom voelt! 

Neem contact op voor meer informatie! 

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer weten over wat ik kan betekenen voor u? Neem gerust contact op! 

+31 6 50 642695

bottom of page