top of page
Marianne Nijnuis - vergoot je veerkracht

Vergroot je veerkracht

Leg je de lat voor jezelf ook wel eens te hoog? Of herken je dat bij je medewerkers? In een lezing vertel ik je aan de hand van mijn levensverhaal hoe je om kunt gaan met tegenslagen. Hoe voorkom je dat je (nog een keer) onderuit gaat? Simpelweg omdat je te hard je best doet? 

Of zijn er zoveel tegenslagen dat je niet meer weet hoe je verder moet? Van kniezen achter de cactussen (bij gebrek aan goede zorg voor geraniums) wordt niemand beter. Hoe neem je het heft weer in eigen hand?

Speciaal voor u geef ik een lezing volledig afgestemd op uw behoefte en op de locatie van uw keuze. 

Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie. 

Anker 1
Balans en ware veerkracht

Hoe ontwikkel je meer plezier en balans in je leven?

Het doet heel veel met je wanneer als je schijnbaar gezonde meid met geweldige cijfers een opleiding doorloopt en vervolgens het carrièrepad kiest wat in de lijn van een ieders verwachting ligt om vervolgens geconfronteerd te worden met een lijf dat hieraan mooi niet meewerkt.  

Je accepteert dit verlies, je noemt jezelf chronisch ziek en kiest voor een eveneens mooi carrièrepad, totdat je voor de tweede keer wordt belazerd door je eigen lijf. Je blijft nu achter als zichtbaar beperkt. 

Maar ben je wel echt belazerd door je lijf? Of heb je niet zo goed geluisterd naar signalen die er echt wel waren? Hoe pak je je leven weer op? En hoe verder met je carrièreplannen? 

Ik hou van de sprankelende ogen in het publiek tijdens het geven van een presentatie. Met mijn energie en heldere manier van spreken weet ik mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Ik vind het heerlijk om met mijn toehoorders in gesprek te gaan. Ik neem scherp waar en durf blinde vlekken op een prettige manier aan de orde te stellen met humor en zelfspot.
Ik kan mezelf verplaatsen in meerdere zijden van een spectrum door mijn ervaringen als leidinggevende, arts én patiënt. Bij uitstek ben ik daardoor diegene die het onbespreekbare bespreekbaar durft te maken. Wel blijf ik graag concreet. Met handige tips en trics vertel ik hoe je je doelen bereikt zonder dat je hierbij onderuit gaat. 

Neem contact op voor meer informatie! 

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer weten over wat ik kan betekenen voor u? Neem gerust contact op! 

+31 6 50 642695

Logo de Rollende Redenaar
bottom of page