top of page
ik bij plas.jpg

Volledige inclusie

De ongekende kracht van een beperking

Merkt u bij u zichzelf wel eens dat u het spannend vindt om te praten met iemand met een beperking? Misschien bent u bang om te kwetsen of doet de aandoening u denken aan iemand die  u lief heeft en ziek is. 

Mensen met een beperking zijn net als u (en ik) gewoon mensen, sterker nog, door het overwinnen van alle ongemakken zijn zij sterker uit de strijd gekomen en voor uw bedrijf een gigantische aanwinst. Na het volgen van mijn lezing, heeft u het liefst alleen nog maar mensen met een beperking in dienst! 

Speciaal voor u geef ik een lezing volledig afgestemd op uw behoefte en op de locatie van uw keuze. 

Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie. 

Werken met handicap

Hoe zorg voor je volledige inclusie?

Met mijn hoofd is net zoveel mis als voordat mijn lijf besloot om  het tandje rustiger aan te doen. Toch was ik ineens een risico voor mijn baas en potentiële bazen. Liever hadden ze iemand die minder goed zijn of haar werk kon doen, maar wel volledig gezond is. Waarom gebeurt deze uitsluiting van mensen die chronisch ziek zijn of een beperking hebben? Wat is er nodig om er op een andere manier naar te kijken?

Aan de hand van mijn levensverhaal, mijn ervaringen en inzichten neem ik u mee naar de onbewuste vooroordelen die er bestaan en hoe je deze kunt doorbreken. Verder vertel ik over alle wet- en regelgeving en waar je 'ze' kunt vinden. 

Ik hou van de sprankelende ogen in het publiek tijdens het geven van een presentatie. Met mijn energie en heldere manier van spreken weet ik mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Ik vind het heerlijk om met mijn toehoorders in gesprek te gaan. Ik neem scherp waar en durf blinde vlekken op een prettige manier aan de orde te stellen met humor en zelfspot.
Ik kan mezelf verplaatsen in meerdere zijden van een spectrum door mijn ervaringen als leidinggevende, arts én patiënt. Bij uitstek ben ik daardoor diegene die het onbespreekbare bespreekbaar durft te maken. Wel blijf ik graag concreet. 

Neem contact op voor meer informatie! 

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer weten over wat ik kan betekenen voor u? Neem gerust contact op! 

+31 6 50 642695

bottom of page